Onze belofte

The future of buying art

Wat krijg je als je de beste elementen van zowel techniek als kunst combineert? Een unieke en persoonlijke koopervaring die veel verder gaat dan de mogelijkheden van traditionele kunstgalerijen.
Ervaar het zelf en bekijk direct onze Augmented Reality-tool. Selecteer eenvoudig een kunstwerk naar keuze en klik op 'bekijk op je muur' (meer info klik hier). In slechts een paar klikken op je iPhone hang je elk kunstwerk uit onze collectie thuis op aan je eigen muur.
Als je nog steeds niet helemaal zeker bent over hoe het kunstwerk past bij de rest van je interieur, kun je altijd een foto van het resultaat naar je partner of vrienden sturen.

Awesome art, affordable prices

Frescofy is voor de liefhebbers, makers en (sm)art rebels die op zoek zijn naar stijlvolle kunst en inspiratie. Door onze samenwerking met Europa's nummer 1 printmaster - theprintspace -, ons netwerk van nieuwe en aanstormende artiesten en een iets hoger oplage (maximaal 250 prints), bieden we hoogwaardige kunst tegen verbazingwekkend lage prijzen.

Act now, tomorrow they'll be famous!

Elke kunstprint in samenwerking met de oorspronkelijke kunstenaar uitgegeven. De inkomsten worden bij verkoop gelijk verdeeld tussen Frescofy en de kunstenaar. We willen de kickstarter zijn van een hele nieuwe generatie Art Masters, die we onze liefkozend onze 'Tomorrow Masters' noemen.

Veel shop plezier.

Team Frescofy