Onze belofte

African Feet

Uniek, stijlvol & betaalbaar

Frescofy is voor fashion-minded mensen die op zoek zijn naar vernieuwende kunst en inspiratie. Door onze samenwerking met 2 van de snelstgroeiende en meest innovatieve platforms van onze tijd - Shopify en theprintspace - zijn we in staat om de beste, unieke kunstwerken voor een verbazingwekkend lage prijs aan te bieden.

Easy-to-shop

Dankzij de nieuwste technologieën bieden we elke bezoeker een unieke en persoonlijke koopervaring die veel verder gaat dan de mogelijkheden van traditionele galerijen. Probeer het eens en je zult zien hoe gemakkelijk het is om alleen relevante werken te vinden die je leuk vindt. Natuurlijk kun je ook meteen alle kunstwerken in je eigen ruimte bekijken door simpelweg op de knop "op de muur kijken" te klikken (alleen IOS 12 of hoger).

Ongeëvenaarde kwaliteit en service

Elke afdruk wordt in samenwerking met de originele artiest geproduceerd en geleverd. De inkomsten worden gelijk verdeeld tussen Frescofy en de kunstenaar. De kunstenaar zal het hele proces nauw worden betrokken. De reproductietechniek wordt samen met printmasters "theprintspace" en "eyesonmedia" bepaald voor een ultiem eindproduct. Wereldwijde verzending is geen probleem.