Ons team

DOOK & the Dukes 

Doke Hoekstra

DOOK

Creative Director & Art Rebel

Ontkennen heeft geen zin, ze is een millennial. Ging naar de School for Liberal Art & de Kunstacademie, maakt hand getekende illustraties en vouwt zich net zo makkelijk in een spagaat als een acrobaat. Voelt zich thuis bij zowel slums als stars, droomde als klein meisje van een eerlijkere wereld en een carrière als art director. Roept weleens: "Brains are the new Tits". Te creatief voor 9 tot 5. 

 

BOB

Online Marketeer & digital artist

Maakt typische 'mannen' kunst, maar is in het echte leven ook niet vies van pastel kleur shorts & overhemden én roze flamingo's (lang leve Miami Vice!). Droomde ooit van een carrière als fashion fotograaf in NYC, maar bleef hangen op het niveau "aardige IPhone fotograaf uit Amsterdam". Daarop besloot hij maar heel erg te worden in online marketing. Gaat iedere zomer op vakantie naar Italië want Fresco's, Tartufo, Brunello en Pizza. 

 

MARK JEROEN

Video-producer & print man

Vindt alle kleuren mooi, zolang het maar zwart-wit is. Speelt graag videogames en gitaar én zingt verrassend goed onder de douche. Doet de beste ideeën op in de tuin, met een glas 'Macallan 12 yo Fine Oak whisky' in zijn hand. Houdt van Nerd Art. Is goed in zwemmen zonder dat zijn haar nat wordt. Kust alleen met zijn ogen dicht.