• Over Frescofy
 • Je order
 • Quality & Guarantee
 • Shipping & Returns
 • Kunstenaars
 • Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

  Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over de prints of als je hulp nodig hebt bij jouw aankoop. Stuur ons een bericht per e-mail of WhatsApp of op onze social media-kanalen of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 - 215 71 95

 • Ik wil een werk kopen, maar ik zou het eerst in het echt willen zien. Is dit mogelijk?

  Nee, helaas is dit niet mogelijk. Wel steken we veel energie in onze productfotografie dus de afbeeldingen op onze site geven een goed beeld van het daadwerkelijke kunstwerk.
 • Kan ik een ingelijst werk of verlijmd op aluminium bestellen?

  Kunst Prints op Giclée en C-type print worden standaard zonder frame en/of niet opgeplakt op bijvoorbeeld aluminium dibond geleverd. Special edition prints (verlijmd op aluminium) worden "klaar om op te hangen" geleverd. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn om een Giclée of C-print kant en klaar geleverd te krijgen, neem dan contact met ons op.
 • Hoe werkt het bestelproces?

  We houden het bestelproces graag zo eenvoudig mogelijk

  1. Plaats het door jou gekozen werk in het winkelwagentje

  2. klik op "checkout"

  3. kies voor (i) “express checkout” via paypall, Apple pay of Amazon pay, (ii) login met je Frecofy account (aanbevolen) of (iii) voor je adresgegevens in en ga door als gast

  4. Verifieer het verzendadres

  5. Selecteer jouw favoriete betaalwijze en rond de bestelling af

  Zodra we je betaling hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle relevante gegevens op een rijtje.

  We verwerken je bestelling (op werkdagen) meestal binnen 24 uur en binnen 48 uur heb je je print in huis. Voor special edition print geldt een levertijd van ca 5 - 10 werkdagen

 • Waar kan ik mijn bestelling(en) bekijken?

  Als je in je account (open hamburger menu aan d rechterboven zijde) bent ingelogd, klik je op 'Order' in het menu. Hier vind je een overzicht van je huidige en historische orders. Klik op de betreffende order om de (verzend) status van het bestelproces te volgen.

 • Hoe kan ik betalen?

  Frescofy biedt meerdere betaalmogelijkheden om je aankoop te kunnen doen. Betaling vindt altijd via een beveiligde verbinding plaats. Zo kan je bij ons betalen met VISA, Mastercard en American Express credit card. Natuurlijk kan je ook betalen met Paypal, iDeal. Apple Pay and Amazon Payment.

 • Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

  Ons doel is om zo mogelijk na ontvangst van je bestelling te leveren. De productie en verzend tijd hangt af van je bestelling. Gemiddeld genomen verzenden we Kunst Prints (Giclée en C-print) op werkdagen 24 uur na ontvangst bestelling. Special edition kunst prints (op aluminium of plexiglass) nemen gemiddeld genomen iets langer (5- 10 werkdagen) in beslag. Aangezien je een kwaliteitsproduct koopt dat met veel aandacht en toewijding wordt gemaakt kunnen we beloven dat het de moeite van het wachten waard is.

 • Kan ik de verzendstatus van mijn order online volgen?

  Zodra de bestelling is verzonden, werken we de bestelinformatie bij met een track en trace-code en ontvang je automatisch een melding. Neem contact op met onze klantenservice als je vragen of opmerkingen over jouw zending hebt.
 • Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

  Niet blij met je product of onze service? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We beloven er alles aan te doen om je probleem op te lossen

  Je ontvangt altijd binnen 5 dagen van ons een inhoudelijke reactie. In het uitzonderlijke geval (hebben we gelukkig nog niet meegemaakt) dat je het niet eens bent met de door ons voorgestelde oplossing, heb je het recht om je klacht voor de leggen aan de Geschillen Commissie via het Europees ODR Platform.

 • Wat is een Fine Art of Kunst Print?

  Een fine art print is een reproductie van een origineel kunstwerk vaak in vooraf gedefinieerde beperkte oplage. Het originele kunstwerk kan een schilderij, (digitale) fotografie of digitaal geproduceerde kunst zijn.
 • Wat is een special edition art print?

  Bepaalde werken zijn (ook) beschikbaar als special art print. Special art prints worden geproduceerd met superieure print technieken en inkten op luxe materialen vaak met een top of the bill high-end finish. De afmeting van de print is eveneens vaak groter en de werken worden "klaar om op te hangen" geleverd

 • Wat is het verschil tussen een print van Frescofy en andere (goedkopere) kunst prints?

  Reguliere prints worden massa-geproduceerd zonder aandacht voor kwaliteit of gelijkenis met het originele werk. Bij Frescofy gaan we alleen voor het beste van het beste. Onze print masters Eyesonmedia en theprintspace voldoen beiden aan de Europese norm voor hoogwaardige kunstdrukken. Alle door Frescofy verkochte Kust Prints worden geproduceerd met de beste apparatuur beschikbaar en kostbare inkten die zorgen voor een duurzame productie.
 • Welke materialen worden er gebruikt?

  Alle prints zijn gemaakt met museum-kwaliteit materialen. Onze master printer biedt een breed scala aan materialen, technieken en afwerkingen en adviseert de kunstenaar over de meest geschikte keuzes voor zijn type werk.
 • Heb ik garantie op de kunst prints?

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast biedt Frescofy garantie op kwaliteit en kleurbehoud, op voorwaarde dat je de print correct behandelt. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Bewaar de print op een droge plaats en bij voorkeur niet in direct zonlicht, rol 'm niet te strak op en draag altijd handschoenen wanneer je de print vastpakt.
 • Wordt een gelimiteerde editie ooit opnieuw uitgegeven?

  Nee, een gelimiteerde editie zal niet opnieuw worden uitgegeven. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!
 • Wat zijn de kosten voor verzending?

  Binnen Europa betaal je bij Frescofy geen extra verzendkosten.
 • Moet ik btw en/of invoerrechten betalen?

  Alle prijzen zijn inclusief belastingen en douane / invoerrechten (indien van toepassing) volgens de Europese wetgeving.
 • Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

  Omdat we weten hoe speciaal een kunstwerk voor je kan zijn, besteden we veel zorg en aandacht aan een veilige, efficiënte en beschermde wijze van transport.

  Print op kunstpapier

  Voor prints op kunstpapier geldt dat het werk voor verzending zorgvuldig wordt bedekt met tissue papier en noppenfolie. Hierdoor wordt de kans op krassen of vouwen geminimaliseerd. Het opgerolde werk, wordt vervolgens in een stevige kartonnen buis geplaatst, aan beide uiteinden beveiligd en verzegeld, klaar voor transport.

  Special edition prints

  (Op aluminium) gemonteerde "special edition art prints" worden aan alle kanten beschermd met een plastic zegel dat nauwgezet is toegevoegd door de specialisten van onze print masters. Sterk en flexibel archiefschuim omvat alle randen van je bestelling, zodat er geen schade kan ontstaan. Vervolgens worden de schuimkanten voorzichtig aan elkaar geplakt en wordt een extra beschermende verzegeling toegevoegd voor de best mogelijke bescherming. Je bestelling is klaar voor transport.

 • Ik heb een werk bij Frescofy gekocht, maar ik ben ontevreden met mijn bestelling, kan ik het terugsturen?

  Wat vervelend en dat is absoluut niet wat wij in gedachten hadden toen we je een werk verkochten. Als je ons een email stuurt en aangeeft wat er aan scheelt, nemen we binnen 5 dagen contact met je op op. In geval van een beschadiging aan het graag graag een foto aan de mail toevoegen. We beloven onze uiterste best te doen voor het bieden van een passende oplossing.

 • Hoe selecteert Frescofy kunstenaars?

  Door ons best-of-the-class netwerk hebben we toegang tot de meest originele en trendy beeldmakers van dit moment. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde - nog net niet ontdekte - kunstenaars. We noemen deze groep kunstenaars "Tomorrow Masters".
 • Wat is de rol van de kunstenaars bij Frescofy?

  De kunstenaar is nauw betrokken bij het hele proces. Dit begint al bij het gegeven dat de kunstenaars uiteindelijk het materiaal, de oplage en de prijs kiest waarop de kunstdruk wordt afgebeeld.
 • Ik ben kunstenaar en wil mijn werk ook graag via Frescofy verkopen, kan dit?

  Leuk, we zijn benieuwd naar je portfolio. Laat een berichtje achter en we laten je weten of wij denken dat je werk binnen het Frescofy concept past.